Hyppää pääsisältöön

Nimivaras raastaa - Winehousen isä palauttaa avustusrahat

Amy Winehousen isän huumesäätiö-hanke on törmännyt toistaiseksi ylittämättömään esteeseen. Viime viikolla säätiön perustaminen meni jäihin, tällä viikolla joudutaan palauttamaan lahjoituksia.

Amy Winehouse // Kuva: www.facebook.com/amywinehouse

Mitch Winehouse kertoo, että hän joutuu palauttamaan lahjoitetut rahat, joita on annettu perusteilla olevalle säätiölle. Takaiskun syy on se, että joku ehti varata Amy Winehouse Foundation -nimen ennen kuolleen tähden isää. Mitch Winehouse on kommentoinut uutta käännettä Twitter-viesteissään.

Emme saa pankkitiliä sillä nimellä. Tässä menee vielä aikaaI, hän kirjoittaa.

Amy Winehousen isä kertoi heinäkuun 27. päivä säätiöstä, jonka tavoitteena on auttaa nuoria huumeongelmaisia. Varsinkin sellaisia, joilla ei ole varaa yksityisten vieroitusklinikoiden palveluihin.
Asiasta ei ilmeisesti olisi kannattanut tehdä julkista, sillä joku rekisteröi jo 31. heinäkuuta amywinehousefoundation.org -nettiosoitteen. Paria viikkoa myöhemmin toinen henkilö hankki itselleen amywinehousefoundation.org.uk -nettiosoitteen.

Mitch Winehouse kertoo, että hänelle on jo yritetty myydä toista rekisteröidyistä osoitteista. Lisäksi kaupustelija on ottanut yhteyttä Amy Winehousen ex-miehen, Blake Fielder-Civiliin, perustaakseen tämän säätiön laulajan nimissä. Fielder-Civil istuu tällä hetkellä vankilassa muun muassa murron takia.

Lähteet: The Guardian