Hyppää pääsisältöön

Selena vaihtaa Bieberin kypsempään mieheen?

Teiniparin on huhuttu eroavan jo jonkin aikaa. Nyt parin lähipiiri juoruaa Selenan tavoittelevan vanhempaa miesseuraa.

Selena Gomez // Kuva: Musiikkivideo

Nimetön lähde väittää, että Selena Gomez on tyytymätön muun muassa Justin Bieberin kaverisuhteisiin Chris Brownin ja Sean Kingstonin kanssa. 19-vuotiaan Gomezin ystävä on juorunnut brittilehdelle, että ero on totta.

Gomezin väitetään olevan kiinnostunut vanhemmista ja kypsemmistä miehistä, koska Bieber ei ole valmis pitkään parisuhteeseen.

Erohuhut lähtivät liikkeelle jokin aika sitten, kun Justin Bieberin kerrottiin lähentyneen ex-tyttöystävä Jasmine Villegasin kanssa. Gomezin puolestaan väitetään flirttailleen 25-vuotiaan Transformers-tähti Shia Labeoufin kanssa. Lisää vettä huhumyllyyn jauhaa se, että Bieberiä ja Gomezia ei nähty Kim Kardashian ja Kris Humphriesin häissä viikonloppuna. Molemmat oli kutsuttu.

Lähteet: Daily Star