Hyppää pääsisältöön

Maailmankaikkeuden huonoin cover-biisi on nyt valittu

Teinipopparin tulkinta kappaleesta, joka julkaistiin enne tämän syntymää, ei koskettanut arvostetun musiikkilehden lukijoiden sydämiä.

Miley Cyrus // Kuva: mileycyrus.com

Miley Cyrus on esittänyt kiertueellaan usein kappaletta, joka on hänelle tärkeä. Tuo tähden koko sydämellään tulkitsema kappale on Nirvanan Smells Like Teen Spirit ja nyt Mileyn laulama versio on sitten äänestetty huonoimmaksi cover-kappaleeksi koskaan.

Sitä kaameinta cover-biisiä etsittiin Rolling Stone -musiikkilehden äänestyksessä. Lukijoita pyydettiin kertomaan kenen tulkinta toisen kappaleesta sattuu eniten korviin ja Miley voitti.

Huonojen tulkintojen listalle nousivat myös Avril Lavignen versiointi John Lennonin Imaginesta, sekä Madonnan listasijoillekin kivunnut American Pie, joka totta kai on coveri Don McLeanin alkuperäisestä tuotoksesta.

Lähteet: Digital Spy