Hyppää pääsisältöön

Ozzy Osbourne saattaa pian rokata Finnkinon teattereissa

Ozzy on poikansa musiikkidokumentin päähenkilö ja leffa saattaa saapua Suomeenkin.

Ozzy Osbournen ja Peter Gabrielin musiikkidokumentit // Kuva: Yksityiskohdat julisteista

Ozzy Osbournen pojan, Jack Osbournen, ohjaama dokumentti isästään saapuu elokuvateattereihin ympäri Yhdysvaltoja syyskuussa. God Bless Ozzy Osbourne -nimeä kantava musiikkidokumentti saattaa päätyä myös kotimaamme elokuvateattereihin. Finnkinosta kerrotaan YleX:lle, että filmin mahdollista hankkimista Suomeen pohditaan parhaillaan.

Dokumentissa seurataan Ozzyn kiertue-elämää ympäri maailman, nähdään harvinaislaatuista materiaa kulisseista ja kuullaan rokkarin ajatuksia nuoruudestaan, ajastaan Black Sabbathin riveissä ja taisteluistaan huumeita vastaan. Dokumentissa ovat vahvasti esillä myös Ozzyn vaimo Sharon, sekä pariskunnan jälkikasvu.

Finnkinosta kerrotaan, että he ovat saaneet paljon kyselyjä myös toisesta musiikkidokumentista. Genesis-yhtyeestä tuttu Peter Gabriel kun on julkaissut maaliskuisesta brittikonsertistaan tehdyn 3D-elokuvan. Gabrielin fanit ovatkin jo toivoneet Peter Gabriel: New Blood Live in London 3D -filmiä Finnkinon ohjelmistoon asiaksapalveluun jättämissään viesteissä ja nyt elokuvafirman johdossa pohditaan elokuvan mahdollista esittämistä Suomessa lokakuussa.

Musiikkidokumentit tuntuvat kiinnostavan kansaa Suomessa. Pearl Jamista kertova Pearl Jam 20 -elokuva on meidänkin valkokankaillemme saapumassa ja lipunmyynti sen näytöksiin on alkanut tänään. Tikettejä on jo ostettu siihen malliin, että Finnkinon mukaan elokuvan näytöksen saattavat myydä loppuun. Yrityksen edustaja kertoikin, että lisänäytösten järjestäminen on mahdollista.

Lähteet: Music News, YleX