Hyppää pääsisältöön

Hollywood-tähti ulos ravintolasta – sylki vettä Marilyn Mansonin päälle!

Shia LaBeouf sai kyytiä losangelesilaiselta klubilta sen jälkeen, kun näyttelijä sylki vettä vieraiden päälle.

Shia LaBeouf // Kuva: IMBD / Indiana Jones

Transformers-elokuvista tuttu Shia LaBeouf oli tyttöystävänsä kanssa losangelesilaisessa The Box -yökerhossa, kun tilanne sai alkunsa. Näyttelijän väitetään hermostuneen silmittömästi sen jälkeen, kun hän otti yhteen samassa pöydässä istuneen Marilyn Mansonin ystävän kanssa. LaBeouf sylki vettä Mansonin ystävien ja oman tyttöystävänsä päälle.

- Shia nappasi vesipullon ja ampui suullisen vettä seuralaisensa jalkojen päälle. Sitten hän laittoi lisää vettä suuhunsa ja sylki sitä koko pöytäseurueen – mukaan lukien Marilyn Mansonin – päälle, paikalla ollut kertoo.

Turvamiehet laittoivat päihtyneeltä vaikuttaneen LaBeoufin voimalla nippuun sen jälkeen, kun tämä tappeli yhden Mansonin ystävistä kanssa. Näyttelijä heitettiin ravintolasta pihalle.

Lähteet: Digital Spy