Hyppää pääsisältöön

Maailmantapahtumista viis - Twitterin käyttöennätys rikottiin vauvauutisella

Beyoncén vauvauutinen kiinnosti. Todella, todella paljon.

Beyoncé // Kuva: www.myspace.com/beyonce

Lyhyihin 140 merkin mittaisiin viesteihin erikoistuneessa Twitterissä tehtiin viikonloppuna uusi ennätys, kun Beyoncén vauvauutinen aiheutti käyttäjien keskuudessa valtavan kommenttien tulvan.

Musiikkikanava MTV:n VMA-gaalassa raskautensa vahvistanut Beyoncé pisti TV-ohjelman katselijoihin liikettä ja Twitter onkin nyt ilmoittanut tehneensä kaikkien aikojen ennätysten yksittäisten viestien määrässä. Laulajatar esitteli gaalassa vauvamahaansa klo 22.35, jolloin Twitterissä räjähti. Palveluun kun rysähti 8,868 viestiä eli tweettausta per sekunti.

Kansa jutteli raskausuutisesta ennätystahtiin ja ohitti samalla joukon merkittäviä kansainvälisiä tapahtumia. Beyoncén vauvasta kun puhuttiin enemmän kuin naisten maailmancupista, Japanin uudesta vuodesta tai Osama bin Ladenin kuolemasta.

MTV:n gaala oli muutenkin valtava menestys, sillä ohjelma onnistui tuottamaan musiikkikanavan historian suurimmat katsojaluvut Yhdysvalloissa. Tapahtuman esiintyjinä nähtiin mm. Adele, Jay-Z & Kanye West sekä Katy Perry.

LUE MYÖS:
Vauva helmikuussa – Beyoncé toivoo poikaa
Massiivinen MTV-gaala Helsinkiin?

Lähteet: Mashable