Hyppää pääsisältöön

Edesmenneen rap-tähden tuhkat poltettiin marihuanasätkässä

Kaverit toteuttivat räppäri Tupac Shakurin ”viimeisen toiveen”.

Tupac "2Pac" Shakur // Kuva: 2pac.com

Rap-tähti 2Pac eli Tupac Shakur kuoli vuonna 1996 ampumahaavoihin. Artisti tuhkattiin pian tämän jälkeen ja nyt on selvinnyt, mitä tuhkille kävi. Shakurin hip hop -ryhmä The Outlawzkertoo polttaneensa Shakurin jäänteet muistotilaisuudessa. Tuhkat sekoitettiin marihuanan kanssa ja käärittiin sätkään.

-S e on ehdottomasti totta. Meillä oli pieni muistotilaisuus Tupacin perheen ja äidin kanssa, räppäri Noblepaljastaa.

Muistotilaisuus järjestettiin rannalla ja mukana oli asioita joista Tupac piti, kuten appelsiinilimsaa ja kanansiipiä. Räppäri EDI Mean kertoi keksineensä tuhkien polttamisen Shakurin Black Jesus -kappaleen sanoituksista.

-Black Jesus -kappaleessa sanotaan ’Last wishes, ni***s smoke my ashes’. Se oli hänen toiveensa. Kuinka tosissaan hän oli? Me otimme sen tosissamme, EDI Mean kommentoi.

Lähteet: Female First