Hyppää pääsisältöön

"Musiikkitalo on toiveiden täyttymys!"

Soile Isokoski, John Storgårds ja Anna-Maija Korsimaa.

Sopraano Soile Isokoski saapuu lavalta lämpiöön esitettyään juuri kolme Sibeliuksen laulua. Hän puhkuu tyytyväisyyttä.

Kuvassa sopraano Soile Isokoski, kapellimestari John Storgårds ja klarinetisti Anna-Maija Korsimaa.

"Konserttisali on hyvä. Akustiikka on loistava ja se vain parani täydellä katsomolla. Harjoituksissa oli harha, että pitää painaa. Muistissani oli Finlandiatalon sali, jossa on puheakustiikka. Musiikkitalo on jokaisen muusikon toiveiden täyttymys!"

Isokoski kertoo, että työnteko jatkuu. Täytyy juhlia hillitysti. Samat kappaleet esitetään torstaina ja perjantaina.

Soile Isokoski laulaa resitaalin Musiikkitalossa 4.10. Ohjelmistossa on Spohrin lauluja. Mukana on klarinetisti Anna-Marja Korsimaa, pianistina on Marita Viitasalo. Suomessa Isokoskea voi kuulla myös kirkon ulkomaanavun konsertissa Temppeliaukion kirkossa. Ulkomailla seuraava haaste on Alicen rooli Verdin Falstaff -oopperassa, joka esitetään Toulouse'ssa Ranskassa.

Teksti: Maarit Aura Kuva: Kimmo Räisänen

Kommentit