Hyppää pääsisältöön

Näin Google kunnioittaa Freddie Mercurya

Legendaarisen Queen-laulajan Freddie Mercuryn syntymästä on tänään kulunut 65 -vuotta.

Googlen Freddie Mercury

Tänä vuonna on varsinainen Queen-juhlavuosi, sillä yhtyeen perustamisesta on tullut 40 -vuotta, legendaarisen laulajan Freddie Mercuryn syntymästä on kulunut 65 -vuotta ja traagisesta kuolemastakin jo 20 -vuotta.

Google kunnioittaa edesmennyttä Queenin keulakuvaa Freddie Mercurya animaatiolla.

Don't Stop Me Now -hittiin tehdyn animaation voi katsoa täältä.

Mercuryn läheiset juhlivat syntymäpäivää tänään Lontoossa.

Kotimaiset yhtyeet Rubik ja Von Hertzen Brothers kunnioittivat Queenia eilen illalla Helsingin Juhlaviikoilla loppuunmyydyssä Huvila-teltassa esittämällä omia versioitaan Queenin rakastetuimmista kappaleista.

Lähteet: Digital Spy, Youtube