Hyppää pääsisältöön

Amy Winehouse maksoi suudelmasta 150 puntaa

Supertähti ei saanut hellyyden osoituksia ilmaiseksi.

Artisti Amy Winehouse // Kuva: www.myspace.com/amywinehouse

Edesmenneen laulajattaren Amy Winehousen ex-mies Blake Fielder-Civil ei todellakaan ole se maailman mukavin mies. Lähdetäänpä vaikka liikkeelle siitä, että kaveri istuu tällä hetkellä 2 vuoden ja 8 kuukauden vankeustuomiota ryöstöstä ja ampuma-aserikoksesta. Nyt on myös paljastunut, että Blake käytti aikanaan Amyn sokeaa rakkautta törkeästi hyväkseen rahoittaakseen omia huumesekoilujaan. Nimetön lähde kertoo, että Blake lypsi tähdeltä rahaa hellyydenosoituksia vastaan.

-Blake vaati häneltä 150 puntaa pelkästä suudelmasta. He istuivat drinksuilla ja kun Amy yritti hempeillä ja kärtti mieheltä suudelmaa, niin Blake vain tuhahti, että suksi kuuseen tai anna minulle edes vähän rahaa siitä hyvästä.

Lähteet: The Sun