Hyppää pääsisältöön

Legendaarinen sketsiohjelma tekee paluun!

Oh, Suits you sir! Ruuvit löysällä -sarjasta tehdään uusia jaksoja.

YleX Logo

1990-luvulla miljoonia hauskuuttanut Ruuvit löysällä (englanniksi The Fast Show) tekee paluun. Sarjan luoja Charlie Higson vahvisti asian Twitter-statuksessaan.

- Moni teistä on kysynyt tuommeko _Ruuvit löysällä -_sarjan takaisin. Vastaus on kyllä, Higson kirjoitti.

Higson kertoi tapaavansa pian Paul Whitehousen kehitellääkseen sarjaan ideoita. Uusia hahmoja ei tähän tietoon ole luvassa, sillä vanhoissa hahmoissa riittää työstämistä. Higson paljasti myös, että sarjassa nähdään kaikki vanhat näyttelijät, joista poikkeuksena ainoastaan Harry Potter-leffoistakin tuttuMark Williams.

- Olisimme ottaneet Markin mielellämme mukaan, mutta hän ei halunnut.

Ruuvit löysällä pyöri Iso-Britannian televisiossa vuosina 1994-1997. Lisäksi vuonna 2000 nähtiin erikoisohjelma The Last Fast Show Ever. Uusia jaksoja saadaan Iso-Britannian televisioon marraskuun 14. päivä.

Lähteet: Twitter.com