Hyppää pääsisältöön

PMMP-Mira Kummeli-miesten kanssa kiertueelle

80-luku tekee comebackin "Paluu 80-luvulle" -pikkujoulu-rockshown myötä. Marras-joulukuussa 12.11.-10.12. Suomessa pörräävä rockshow pysähtyy Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Seinäjoella, Oulussa ja Lempäälässä.

Paluu 80-luvulle

Show on täynnä legendaarista kasarivuosikymmenen musiikkia, mutta solarium-aikakautta käsitellään myös sketsein, joissa pureudutaan mm. Pekka Marjamäen lyöntilaukaukseen, alkoholilainsäädäntöön, ravintoloiden pukeutumis- ja käyttäytymisetikettiin, politiikkaan, katsastusmiehiin, kotibileisiin ja urheiluun. Iloittelun musiikkiantia ovat legendaariset kasarikimarat kuten mm. Europen Final Countdown, Madonnan Like a Virgin, KISSin Heaven's on Fire ja Whitesnaken Here I Go Again.

Show'n tärkeinä elementteinä ovat videosceenit, valot ja pyrotekniikka sekä bändin mahtipontinen backline. Luvassa on mittava, mauton ja mahtipontinen hittisade, joka vie takaisin 80-luvulle, halusipa sitä tai ei.

Rockshow:ssa näyttelevät Sami Hintsanen, Mira Luoti (PMMP), Heikki Hela, Heikki Silvennoinen ja Mikko Nousiainen. Musiikista vastaa tätä kiertuetta varten luotu superkokoonpano Juha Torvinen (kitara), Aku Syrjä (rummut), Sami Ruusukallio (basso), Ali Ahmaniemi (koskettimet) ja Heikki Silvennoinen (kitara)

Käsikirjoittajina toimivat Heikki Syrjä, Heikki Vihinen ja Riku Suokas. Kolmikon meriitteihin lukeutuvat mm. Vuonna 85 -Manserock-musikaali ja Alivuokralainen-farssi. Vihinen on tullut tunnetuksi myös Kummeli-sketsisarjan käsikirjoittajana. Kiertueen tuottavat Eppu Normaali Oy ja Tuotanto-osakeyhtiö Veitikka. Tuottajana toimii Riki Huhtala.

Kiertue:

12.11. Helsinki, Kaapelitehdas

19.11. Oulu, Ouluhalli

2.12. Turku, HK Areena

3.12. Lempäälä, Ideapark

9.12. Lahti, Lahti Halli

10.12. Seinäjoki, Seinäjoki Areena

Lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa maanantaina 12.9.