Hyppää pääsisältöön

Spielberg ohjaa kesäksi 2013 suurelokuvan roboteista

Mitä tehdä kun robotit ottavat vallan? Se selviää vuonna 2013.

Steven Spielberg // Kuva: Paramount Pictures

Steven Spielberg on vahvistunut tulevan Robopocalypse -elokuvan ohjaajaksi. Viimeksi ohjaajan pallilla nelisen vuotta sitten Indiana Jonesin parissa työskennellyt ohjaaja takertuu nyt robottien maailmanvalloitukseen.

Daniel H. Wilsonin samannimiseen kirjaan perustuva elokuva kertoo ihmiskunnan selviytymistaitelusta robottien kapinan jälkimainingeissa. Elokuvaversion käsikirjoittajaksi on palkattu Drew Goddard, jolla ainakin on kokemusta suuren tuhon aiheuttamisesta paperilla - mies kun käsikirjoitti hirviöelokuvan Cloverfield. Hän on myös toiminut LOST-sarjan käsikirjoittajana.

Elokuvan budjettia ei ole vielä paljastettu, mutta ilmeisesti siihen uppoaa paljon rahaa. Filmin rahoitusta varten on tehty erityisjärjestelyjä ja Dreamworks lyöttäytyykin toviksi yhteen 20th Century Foxin kanssa, jotta sci-fi -spektaakkeli saisi suurtuotantoon vaadittavat rahat.

Robopocalypse tulee saamaan ensi-iltansa keskellä kesää vuonna 2013 ja kilpailee näin katsojista mm. supersankarielokuvien kuten Thor 2:n ja Teräsmiehen seikkailuista kertovan Man Of Steelin kanssa.

Lähteet: Screen Rant