Hyppää pääsisältöön

Eicca Toppinen kehuu Musiikkitalon tunnelmaa

Apocalyptica esiintyi eilen Helsingin vasta avatussa Musiikkitalossa ja sama koitos on edessä myös tänään. Loppuunmyydyn keikan tunnelma oli eilen bändin mielestä loistava.

Apocalyptican Eicca Toppinen Musiikkitalossa

Musiikkitalon herkkä akustiikka on aiheuttanut paljon keskustelua.

- Ei se lavalla tuntunut niin paljon erilaiselta kuin missään muuallakaan, kun meillä on korvamonitorit, mistä kuunnellaan omaa miksausta. Välillä tosin tuntui, että sali humisi, Apocalyptican keulakuva Eicca Toppinen kertoo YleX:lle.

Hesari kritisoi, että muun muassa yleisön jutustelu konserttisalissa vei ärsyttävästi huomiota pois olennaisesta. Toppista eivät fanien äänet haitanneet.

- En huomannut mitään häiritsevää toimintaa. Jos joku häiriintyy rokkikonsertissa ihmisten juttelusta, niin mun mielestä se on vähän erikoista. Sehän kuuluu asiaan. Se on vaan hyvä, että yleisö voi suhtautua rennosti ja tunnelma oli loistava, mies kommentoi.

Artistia ei myöskään haitannut, että osa yleisöstä seurasi keikkaa bändin takana.

- Ei se oikeastaan ollut outoo. Me ei rakennettu koko show’ta joka suuntaan, vaan pidettiin pääsuunta eteenpäin. Se oli hauskaa, eikä häirinnyt. Ihmiset pääs sellaiseen paikkaan katsomaan, mihin normaalisti ei pääse, Toppinen sanoo.

Bändi ei vielä tässä vaiheessa tiedä, tuleeko settilista muuttumaan tätä iltaa varten.

- Ei olla vielä mietitty, muutetaanko mitään. Dramaturgia pysyy kuitenkin samana, koska se on niin hiottu, Toppinen juttelee.

Apocalyptican Musiikkitalon keikkaa voi seurata suorana ylex.fi:ssä tänään klo 19 - 22.

Katso Apocalyptica @ Musiikkitalokeikalta!

Lähteet: YleX

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.