Hyppää pääsisältöön

Ison levy-yhtiön tiloista paljastui kokaiinin jakelukeskus

Yhdysvalloissa liittovaltion syyttäjät kertovat, että Interscope Recordsin toimitilat ovat olleet huumekuriirien välipysäkki.

YleX Logo

Levy-yhtiön tiloja Los Angelesissa on käytetty kokaiinia ja rahaa sisältäneiden laatikoiden säilyttämiseen. Rikoksesta epäiltynä on räppäri Gamen managerina tunnettu Czar Entertainmentin toimitusjohtaja James "Jimmy Henchman" Rosemond. Hän on poliisin pidättämänä, eikä pääse vapaaksi edes takuita vastaan.

Poliisi on tutkinut huumeringin toimintaan vuoden verran. Sen raportissa todetaan, että Interscopen tiloja on käytetty välivarastona satojen kilojen kokaiinilasteille viime vuodesta lähtien. Kuljetusfirma nimeltä Rock-It Cargo kuljetti kamaa eteenpäin muun muassa New Yorkissa sijaitsevaan äänitysstudioon. Paluumatkassa Los Angelesiin kuljetettiin huumeista saatuja isoja rahasummia. Firmalla on useita musiikkialan asiakkaita. New Yorkissa jakelua ovat hoitaneen Rosemondin kumppanit.

Interscope on osa Universal Musicia, jolta ei ole saatu kommenttia paljastukseen. Interscopen listoilta löytyy artisteja, kuten Eminem, Lady Gaga, 50 Cent sekä Queens of the Stone Age.

Lähteet: Billboard