Hyppää pääsisältöön

Poptähti ja ex-mies edelleen saman katon alla

Jennifer Lopez ja Marc Anthony eivät saa pesäeroa aikaiseksi.

Jennifer Lopez // Kuva: myspace.com/jenniferlopez

Kesällä vedettiin jälleen uusi viiva eronneiden Hollywood-parien listaan, kun Jennifer Lopez ja Marc Anthony pistivät lusikat jakoon. Jenniferin on kerrottu jo tapailleen näyttelijä komistus Bradley Cooperia ja siirtyneen näin elämässä eteenpäin. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että ex-pari ei ole saanut aikaan pesäeroa yrityksistä huolimatta. Lähipiiristä kuiskutellaan, että Jennifer ja Marc asuvat edelleen yhdessä.

-Heidän Los Angelesin kotinsa on Marcin tukikohta aina kun hän on Californian suunnalla. He viettävät edelleen paljon aikaa yhdessä. Ja Marc salaa toivoo, että he voisivat jälleen palata yhteen.

Lähteet: Star Magazine