Hyppää pääsisältöön

Venla Kokkonen: Lana Del Rey / Video Games

Tehona tarjoillaan vanhaa glamouria ja kohtaloksta tulkintaa. Vuoden rakkauslaulu, olkaa hyvä! Testaa tästä: 

Lana Del Ray // Kuva: http://www.facebook.com/lanadelrey

Joskus käy niin, että jokin kappale todella pysäyttää. Siis pysäyttää niin, että et kirjaimellisesti voi liikkua. Kuuntelet musiikkia lähes halvaantuneen - tosin jokainen aistisi käy ylikierroksilla. Voit jopa maistaa biisin. Tämä balladi, josta kerron, maistui paremmalta kuin paras syömäsi mansikka.

Täydellisen kauniin melodian päällä kaikuu hieman laiskasti hunajaisen uninen, mutta voimakkaan kohtalokas naisääni. Ilmassa on vanhan glamourin tuntu. Tekee mieli pukeutua kalliseen mekkoon, ja sytyttää tupakka.

Laulun takaa löytyy 24-vuotias Lizzy Grant Brooklynistä, joka on laulanut läheas aina - eli amerikkalaiseenn tyyliin aina kirkkokuorosta lähtien. Nyt hänet tunnemme nimellä Lana Del Rey, jonka jumalaisen kaunis ja vanhaa Hollywoodia hehkuva ulkonäkö kaikuu myös hänen musiikissaan. "Hollywood sadcore", tai "Hollywood pop / sadcore" on termejä, joilla Lana Del Reyn musiikkia kuvaillaan. Aluksi termeille naurahtaa, kunnes huomaa niiden kuvaavan sitä melko hyvin.

Lana on tehnyt jo yhden albumin, joka tosin on nyt vedetty pois myynnistä. Joten voimme tavallaan puhua tulevasta "debyyttialbumista", josta on ensimmäisten sinkkujen perusteella tulossa loistava. Sitä odotellaan vielä ensi vuoteen saakka, mutta sinkusta nautimme jo nyt!

Nyt antaudumme siis tummalle, mutta toiveikkaalle rakkauslaululle "Video Games", joka soi Venla Kokkosen viikon tehona. Kun teho on näin upea, sitä on vaikea kuvailla sanoin. Vai pystytkö sinä siihen?

Kumman sinä siis valitset; videopelit, vai Venlan tehon? Kommentoi Venla Kokkosen tehoa – paras kommentti palkitaan!

Kuuntele näyte: