Hyppää pääsisältöön

Nämä ovat vuoden parhaat biisit MTV:n mielestä

MTV Europe Music Awardseihin eniten ehdokkuuksia on saanut tämän hetken seuratuin poptähti Lady Gaga. Hän kilpailee muun muassa vuoden parhaan biisin kategoriassa.

Lady Gaga // Kuva: levy-yhtiö

Lady Gagan Born This Wayn lisäksi parhaan biisin kategoriaan ovat päässeet Adelen Rolling in the Deep, Bruno Marsin Grenade, Katy Perryn _Firework _ja Jennifer Lopezin On the Floor. Tämän vuoden myydyintä albumia toistaiseksi hallussaan pitävä Adele on ehdokkaana myös kahdessa muussa sarjassa: paras naisartisti ja paras video. Hänen ehdookkuuksiensa määrä kalpenee kuitenkin Lady Gagan rinnalla, joka on ehdolla biisinsä lisäksi jopa viidessä muussa kategoriassa: paras pop-esiintyjä, paras live-esiintyjä, paras naisartisti, paras video ja parhaat fanit.

Pop-naiset hallitsevat ehdokasvalintoja, sillä myös popdiiva Katy Perryllä on neljä ehdokkuutta. Miesartisteista eniten ehdokkuuksia sai Bruno Mars - hänellä on niitä neljä.

MTV Europe Music Awardsit jaetaan 6. marraskuuta Belfastissa. Katso kaikki ehdokkaat MTV:n sivuilta. Tänä vuonna valitaan myös Suomen paras esiintyjä, ehdokkaat ovat MTV:n musiikkigaalassa ehdolla myös suomalaisia tähtiä.

Lähteet: MTV