Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Gym Class Heroes -yhtyeen kappaleesta Stereo Hearts?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Gym Class Heroes // Kuva: Myspace

Kuka? Gym Class Heroes: Stereo Hearts

Mitä? Gym Class Heroes –yhtyeestä ei ole muutamaan vuoteen kuulunut mitään, mutta he ovat täällä taas! Bändin tunnetuin jäsen, Travie McCoy, on keskittynyt välillä soolouraansa, mistä käteen on toistaiseksi jäänyt ihan mukava, Bruno Marsin kanssa yhdessä tehty hitti Billionare.

Gym Class Heroes valmistelee parhaillaan ”paluualbumiaan” The Papercut Chronicles II. Stereo Hearts on tulevan levyn ensimmäinen single, jolla on mukana Maroon 5 –yhtyeestä tuttu Adam Levine.

Hä? Stereo Hearts –kappaleen kertosäe kuulostaa jännällä tavalla tutulta, eikä ihme! Tarkkakorvaisimmat Anssi Kelan tuotannon tuntijat saattavat kuulla säkeissä jotakin samaa kuin Kelan hittilevyn Nummelan (2001) kappaleessa Puistossa. Kuulitko sinä yhteyden? Kommentoi!

 ÄÄnestys on päättynyt

44% piti kappaleesta

56% ei pitänyt kappaleesta