Hyppää pääsisältöön

Jay Z tekisi elämästään leffan

Räp-artisti Jay Z on vakuuttunut siitä, että hänen elämästään saisi tehtyä hurjan elokuvan.

Jay Z

Jay Z kasvoi Brooklynissa, New Yorkissa ja hänen isänsä jätti perheensä tulevan räppärin ollessa vasta 12 –vuotias. Ilman isää jäivät myös kolme Jay Z:n sisarusta.

Noihin aikoihin Jay Z alkoi viettää enemmän aikaa hämärillä kadunkulmilla ja sekaantui myös huumeisiin.

- Yksi keino selviytyä on kuvitella elämänsä suurelle ruudulle. Elämäni on ollut yhtä draamaa ja olen aina ajatellut, että siitä saisi tehtyä loistavan elokuvan. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta se voi auttaa hankalassa elämäntilanteessa, jos kuvittelet itsesi vain osaksi tarinaa.

Risuisesta elämästä on kuitenkin ollut Jay Z:lle hyötyä. Hänestä ei olisi välttämättä tullut maailmankuulua räp-tähteä ilman karua menneisyyttään. Kadulla hänet tunnettiin taitelijanimellä Jazzy, mikä muotoitui myöhemmin Jay Z:ksi.

Räp-musiikki onkin todella tehnyt vaikutuksen Grammy-palkittuun artistiin, eikä mikään muu musiikkityyli ole yhtä lähellä hänen sydäntään.

- Rock –musiikki ei ole koskaan tehnyt minuun niin syvää vaikutusta. En usko, että esimerkiksi U2:ta tai George Michaelia voi kuunnella niin, että artistin tunnetila välittyy kunnolla. Toisin on räpissä. 80 –luvulla vakuutuin siitä, että ihmisille voi tavallaan myös puhua radion kautta.

Lähteet: http://www.music-news.com/