Hyppää pääsisältöön

Axl Rose pulitti vihdoin korvauksen romuttamastaan autosta

Muusikko ei pitänyt kiirettä maksujen kanssa autovuokrausfirman huohottaessa niskaan.

Axl Rose // Kuva: Facebook Axl rose Official

Guns n’ Roses -nokkamies Axl Rose on vihdoin maksanut velkansa Bentley-autojen vuokrafirmalle. Muusikko vuokrasi auton vuonna 2005 ja aiheutti autolle vahinkoja, joista hän pulitti vasta nyt noin 53 000 dollarin summan.

Axl vuokrasi 192 000 dollarin auton Bentley Financial Services -firmalta ja palautti sen monta kuukautta myöhässä pahasti vaurioituneena. Auton tuulilasi oli säröillä, kaksi rengasta oli rikki, vasemman takavalon lasi oli säpäleinä, kahdessa ovessa oli lommoja ja puskuri oli naarmuinen. Axl palautti vara-avaimen, joka ei käynyt autoon ja kauko-ohjain-avaimen, joka oli rikki. Muusikko oli ajellut 42 397 mailia enemmän, kun sopimuksessa oli määritelty.

Bentley Fianacial Services haastoi Axlin oikeuteen viime vuonna ja vaati miestä maksamaan 73 976,42 dollarin korvaukset. Vasta viime viikolla Axl suoritti kauan odotetun maksun.

Lähteet: Blabbermouth

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.