Hyppää pääsisältöön

TV-moguli kieltää haukkunsa Gagasta ja Beyoncesta

Cowellin sanomisia on tulkittu väärin mediassa.

Beyonce.

X Factor -tuomarina tunnetuksi tulleen Simon Cowellin on kerrottu haukkuneen Lady Gagaa, Beyoncea ja Katy Perryä. Cowellin kerrottiin aiemmin tällä viikolla sanoneen Daily Mirrorille, edellä mainitut ovat tylsiä laulajia, eivätkä pärjäisi ilman visuaalisuutta.

Nyt Simon Cowellin sanomisia oikoo hänen edustajansa.

- Se oli täysin väärin uutisoitu. Asia on päinvastoin. Simon aina puhuu heistä (Gagasta ja Beyoncesta) eniten ihaileminaan artisteina. He ovat kaksi kiinnostavinta, lahjakkainta ja tärkeintä artistia tänä päivänä hänen mielestään.

Katy Perryä ei mainita korjauksessa, joten hän ei kuulune Cowellin mielestä maailman suurimpien popparien joukkoon.

Lähteet: MTV