Hyppää pääsisältöön

Tekikö Radiohead oharit?

Huhuttiin, että bändi esiintyisi Wall Streetin mielenosoitusten keskellä. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Radiohead // Kuva: myspace.com/radiohead/photos

New Yorkissa sijaitseva Wall Street on täyttynyt jo kahden viikon ajan mielenosoittajista, jotka protestoivat talouden ylivaltaa vastaan. Mielenosoittajien joukko kasvoi merkittävästi, kun huhut Radioheadin keikasta alkoivat kiertää.

Bändin kerrottiin esiintyvän Wall Streetilla lauantaina, jolloin paikalle alkoi kerääntyä Radiohead-faneja. Mielenosoittajat eivät kuitenkaan ilahtuneet faneista. Väkijoukossa näkyi kylttejä, joissa fanien käskettiin poistua, jos he tulevat paikalle vaan Radioheadin takia.

Eilen bändi perui huhut Twitter-päivityksessä. Yhtyeen edustaja kertoi päivityksessä, että keikka ei toteudu.

Mielenosoittajien ylläpitämän Occupy Wall Street -sivuston mukaan bändin piti esiintyä Liberty Plazalla neljältä iltapäivällä. Jäi kuitenkin epäselväksi, peruiko Radiohead suunnitellun esiintymisen, vai oliko keikkahuhu vain keino saada lisää ihmisiä paikanpäälle.

On mahdollista, että bändi todellakin suunnitteli esiintyvänsä mielenosoituksessa, mutta perui keikkansa, sillä pelkäsi mielenosoituksen lähtevän käsistä ja joutuvansa vastuuseen, jos ihmisiä loukkaantuu.

Lähteet: Rolling Stone