Hyppää pääsisältöön

Gene Simmons naimisiin – Morsiamella lähes kahden miljoonan hääkorut

Rockin elävä legenda avioitui yllättäen. Häissä ei kitsasteltu.

Gene Simmons konsertissa (Kiss) // Kuva: Anirudh Koul / Flickr

Mm. Kiss-yhtyeestä tuttu Gene Simmons meni lauantaina yllättäen naimisiin pitkäaikaisen puolisonsa Shannon Tweedin kanssa.

Simmons, joka on aiemmin vannonnut, että ei mene koskaan naimisiin, talutti Tweedin alttarille Beverly Hillsiläisessä hotellissa 400:n vieraan todistaessa. Kutsuvieraisiin kuului mm. Playboy-lehden isä Hugh Hefner.

Tweedin hääasuun kuului lähes kahden miljoonan euron korukokonaisuus, jonka oli käsin valmistanut korusuunnittelija Michael Raven. Tähän loppusummaan ei ole laskettu Tweedin sormusta, joka sekään ei liene halvimmasta päästä.

Simmons ja Tweed ovat pitäneet yhtä 28 vuotta. Pariskunnalla on kaksi lasta, Nick ja Sophie. Perheen elämää on voinut seurata Suomessakin nähtävässä Gene Simmonsin sukukalleudet –sarjassa. Sarjan kuvausryhmä oli paikalla myös häissä.

Lähteet: TMZ