Hyppää pääsisältöön

Radiohead-ohareiden takaa paljastui huijari

New Yorkin Vallatkaa Wall Street -mielenosoituksissa huhuttiin Radiohead-yllätyskeikasta perjantaina. Huhujen alkuperä on selvinnyt.

Radiohead // Kuva: myspace.com/radiohead/photos

Sadat rahamielenosoitukseen tulleet ihmiset ja bändin fanit pettyivät perjantaina, kun Radioheadin huhuttu keikka ei toteutunutkaan. Mielenosoituksen järjestäjät kertovat, että huhu lähti liikkeelle, kun he saivat sähköpostia, jossa bändin luvattiin pistäytyvän paikalla soittamassa muutaman biisin. Näin meilissä luki:

Nimeni on Bryce Edge ja olen yksi Radioheadin managereista. Bändi on hyvin vaikuttunut siitä, mitä olette saaneet aikaan ja he haluaisivat poiketa soittamassa pari biisiä tukeakseen asiaanne ennen kuin lähtevät New Yorkista. En halua mitään mediasirkusta, joka huolestuttaisi poliisin tai vaarantaisi tapahtumanne...heillä on kuitenkin vapaa-aikaa perjantai-iltapäivällä neljän ja kuuden välillä, kävisikö se? Ymmärrän, ettei poliisi halua äänentoistoa paikalle, mutta bändi voisi vetää akustisesti.

Tarjous on ollut uskottava, sillä Radioheadin managereista löytyy Bryce Edge -niminen henkilö ja bändi oli mainittuun aikaan New Yorkissa muun muassa tv-esiintymisissä.

Lähteet: The Guardian