Hyppää pääsisältöön

Rokkari harkitsee hypnoosia traumaansa

Blink 182:n rumpali haluaa päästä eroon lentopelostaan.

Travis Barker // Kuva: Travis Barker official promo

Travis Barker ei ole pystynyt lentämään kolmeen vuoteen. Rumpali joutui vakavaan lento-onnettomuuteen vuonna 2008, jossa kuoli kaksi hänen ystäväänsä. Mies paloi pahoin South Carolinassa tapahtuneessa onnettomuudessa ja parantuminen kesti kuukausia.

Barker ei ole vieläkään suostunut lentämään ja myöntää, että pelko aiheuttaa suuria ongelmia hänen työssään.

- Valitettavasti en voi kiertää niin paljon kuin haluaisin, sillä en lennä. Se on este, jonka eteen teen töitä, rumpali avautuu.

Mies haluaisi lähteä laajemmalle kiertueelle Blink182:n kanssa.

- Haluaisin koittaa hypnoosia ja puhua lääkärille, joka ohjelmoi aivoni uudestan. Ehkä hän voisi auttaa minua, että voisin jonain päivänä lentää.

Rumpali on kiinnittänyt onnettomuuden jälkeen enemmän huomiota terveyteen.

- Lenkkeilen joka päivä, mitä en koskaan ennen tehnyt. Lupasin sairaalassa itselleni, että jos koskaan kävelen uudestaan, syön hyvin ja uin joka päivä.

Barker on onnettomuuden jälkeen siirtynyt vegaaniksi ja päässyt irti kipulääke-riippuvuudestaan.

- En edes syönyt kipulääkkeitä, kun pääsin pois sairaalasta. Minulle sanottiin, että joutuisin syömään lääkkeitä koko loppuelämäni, mutta pääsin irti niistä kaikista. Ne tekivät minusta ihan eri ihmisen, Travis kertoo.

Lähteet: NME

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.