Hyppää pääsisältöön

Queenin kitaristi: kysyimme Lady Gagaa laulajaksi

Klassikkobändi haaveilee kiertueesta. Brian May paljasti yllätyskortin laulajan paikalle.

Lady Gaga // Kuva: Universal Music

Kitaristi Brian May teki taannoin yhteistyötä Lady Gagan kanssa uuden sinkkubiisin You & I:n merkeissä. May paljastaa, että supersuosittu poppari on ollut yksi vaihtoehto uuden keulahahmon valinnassa. Hän kertoo myös, että Queen menisi kovaa kyytiä keikoille, jos vain uusi laulaja löytyisi.

Lady Gaga liittyy myös Queenin ympärille suunniteltuun tv-show'hun.

- Olemme puhuneet duetoista muiden kanssa ja melkein jo tartuimme tilaisuuteen. Keskustelimme tv-show'sta, jossa meillä olisi vierailevia tähtiä. Emme ole vielä päättäneet lopullisesti, mutta mietimme sitä yhä. Lady Gaga on sanonut, että haluaisi tehdä jotain meidän kanssamme.

Lähteet: NME