Hyppää pääsisältöön

Yli miljoona tarjottu Tupac-seksinauhan biisistä

Liikehdintä Tupac Shakurin viime viikolla uutisoidun intiimivideon ympärillä kiihtyy.

Tupac "2Pac" Shakur // Kuva: 2pac.com

Videolla soivasta julkaisemattomasta biisistä on jätetty yli miljoonan dollarin tarjous. Yhdysvaltalainen NOHO-firman toimitusjohtaja haluaa sen virvoitusjuomansa mainoskampanjaan. Juomalla mainostetaan olevan krapulan parantava vaikutus.

Videomateriaalista on jo aiemmin kerrottu olevan kaksi halukasta ostajaa. Kaksi aikuisviihde-yhtiötä on ilmoittanut tarjoavansa siitä yli 150 000 dollaria. Tupac Shakurin perikunta on kertonut haastavansa kaikki räppärin kuvia ilman lupaa kaupittelevat oikeuteen, koska he omistavat kaikki niiden oikeudet.

Tupac Shakur ammuttiin autoonsa Los Angelesissa vuonna 1996. Hänen levynsä ovat myyneet kymmeniä miljoonia.

Lähteet: NME