Hyppää pääsisältöön

Matt Damon yritti saada Ben Affleckin luopumaan roolistaan

Matt Damon olisi tahtonut pääroolin  Argo –elokuvasta, joka kertoo vuonna 1979 tapahtuneesta Iranin Teheranin panttiivankikriisistä. Roolia ei kuitenkaan Damonille elokuvasta pudonnut, sillä elokuvan ohjaava Ben Affleck näyttelee itse pääroolin.

Matt Damon // Kuva: IMDB

Matt Damon ja Ben Affleck ovat olleet ystäviä jo pitkään, joten Matt uskalsi pirauttaa Benille ja tehdä tälle rohkean ehdotuksen.

- Soitin Benille ja ehdotin, että hän olisi irtisanonut itsensä ja palkannut minut, sillä olisin ollut roolissa varmasti todella hyvä. Hän ei kuitenkaan lämmennyt kauheasti ajatukselle ja aikoo pitää roolin itsellään.

Elokuva saa ensi-iltansa näillä näkymin vuonna 2012 ja sen kuvaukset ovat alkaneet viime syyskuussa.

Lähteet: Contact Music