Hyppää pääsisältöön

Reckless Love on Suomen valinta kansainväliseen musiikkitapahtumaan

Rokkarit lähtevät maailmalle edustamaan Suomea

Olli Herman ja Pepe // Kuva: Tomi Mikola

Kotimainen rock-yhtye Reckless Love on valittu edustamaan Suomea eurooppalaiselle Eurosonic-festivaalille. Hollannissa vuosittain järjestettävä Eurosonic on Euroopan suurin musiikkialan ammattilaisille suunnattu showcase-tapahtuma. Festivaalilla lehdistölle ja alan ammattilaisille esitellään euromaiden parhaimpia, uusia artisteja.

Reckless Loven rumpali Hessu Maxx toivoo tulevan esityksen kiinnittävän oikeiden ihmisten huomion.

- On hirveän suuri kunnia lähteä edustamaan Suomea. Me toivotaan, että saadaan sieltä lisää jalansijaa ympäri maailmaa ja että ihmiset havahtuisivat katsomaan meitä, niin kuin Amerikassa World Wide Radio Summit -tapahtumassa. Eli että erottuisimme joukosta jollain positiivisella tavalla. Että herätettäisiin kansa ja ne oikeat ihmiset jotka haluaisivat nähdä meitä jatkossakin. Ja miksei väärätkin! Se kun tarkoittaisi mahdollisimman paljon keikkaa ulkomaille, levymyyntiä ja niin päin pois.

Reckless Love esiintyi tovi sitten YleX:n Studio B:ssä. Tuon taltioidun live-keikan voi katsoa täältä. Edellisen kerran Eurosonic-festivaalilla Suomea edusti mm. elektro-poppoo Villa Nah.

Lähteet: YleX