Hyppää pääsisältöön

Winehousen ex-poikaystävä kieltäytyy kirjanteosta

Reg Traviss ei halua ruotia 27-vuotiaana kuolleen tähden elämää kirjassa. Elokuvan hän tekee myöhemmin.

Amy Winehouse.

Brittiläisen elokuvatuottajan ja käsikirjoittajan, Reg Travissin, väitetään kieltäytyneen jopa miljoonan punnan kirjasopimuksesta. Juorulehti Daily Starin nimetön lähde kertoo, että Traviss on saanut läjittäin tarjouksia Amy Winehouse -kirjan tekemisestä. Ex-poikaystävä on kuitenkin hylännyt tarjoukset, koska suru on vielä liian lähellä ja hän haluaa pitää suhteensa kuolleeseen tähteen yksityisenä.

Hän aikoo sen sijaan tehdä elokuvan laulajan muistolle - kunhan toipuu ensin menetyksestä.

Amyn isä on ilmoittanut aiemmin kirjoittavansa kirjan tyttärestään. Sen tuotot annetaan Amy Winehouse -säätiölle. Ex-aviomiehen, Blade Fielder-Civilin, väitetään myös valmistelevan muistelmateosta laualajasta.

Lähteet: NME