Hyppää pääsisältöön

Hollywood-hurmuri esitteli tyttöystävänsä: Entinen show-painija

George Clooney on vihdoin esiintynyt julkisesti tyttöystävänsä Stacy Keiblerin kanssa.

George Clooney elokuvassa The American // Kuva: Universal Pictures

Hollywood-komistus George Clooneyn seurustelusta entisen WWE-painija Stacy Keiblerin kanssa on huhuttu jo pitkään. Pariskunta vahvisti hiljaisesti huhut edustamalla yhdessä näyttelijän The Descendants -elokuvan ensi-illassa. 50-vuotias Clooney jäi melkein 32-vuotiaan rakkaansa varjoon, sillä vaalea Keibler on harteikas ja pitkä kaunotar.

Ennen Keibleria Clooney seurusteli pitkään italialaismalli-näyttelijä Elisabetta Canaliksen kanssa. Parin epäiltiin jo menevän naimisiin, mutta Clooney piti edelleen kiinni avioliitottomasta elämästään.

Kuvan Clooneysta ja Keibleristä voi katsoa vaikka TÄÄLTÄ

Lähteet: Star Magazine