Hyppää pääsisältöön

Hollywood-tähti sai turpaansa – kuvaaja paikalla!

Shia LaBeouf sai köniinsä kanadalaisen baarin ulkopuolella.

Shia LaBeouf // Kuva: IMBD / Indiana Jones

Transformers-elokuvista tuttu näyttelijä Shia LaBeouf riitaantui tuntemattoman miehen kanssa Vancouverilaisessa ravintolassa. Paikalla olleiden silminnäkijöiden mukaan baarin henkilökunta pyysi molempia poistumaan ulos, missä varsinainen vääntö alkoi. Ulkona ollut kuvaaja sai ikuistettua videolle, kun tuntematon, paidaton mies löi näyttelijää useita kertoja kasvoille, ennen kuin sivustaseuranneet saivat kammettua miehen irti.

Mies poistui paikalta, kun näyttelijää nostettiin ylös. Videolla LaBeouf on selkeästi provosoitunut, mutta ystävä saa pidettyä tämän aloillaan. Silminnäkijöiden mukaan näyttelijä poistui paikalta muutaman minuutin päästä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Transformers-tähti joutuu ongelmiin ravintolassa. Aiemmin on uutisoitu miehen riehaantuneen rock-tähti Marilyn Mansonin seurueessa niin paljon, että ruiskutti vettä paikalla olleiden päälle.

Katso video TÄÄLTÄ.

Lähteet: Digital Spy