Hyppää pääsisältöön

Suomalaisbändi 30 Seconds To Marsin kiertueelle

30 Seconds To Mars on valinnut Latvian, Liettuan ja Valko-Venäjän keikoilleen lämppärikseen helsinkiläisen elektro-pop-duo TV Offin.

30 Seconds To Mars // Kuva: Tomi Mikola

Jared Leton luotsaama 30STM kiertää maissa This Is War -albuminsa myötä. TV Offilta löytyy kokemusta arvostetuista lämppäripesteistä jo entuudestaankin, sillä bändi on päässyt lämmittelemään mm. brittiläistä Hurtsia ja ruotsalaista Amanda Jensseniä näiden Suomen-keikoilla. 30 Seconds To Marsin matkassa bändi tosin hyppää ensi kertaa monta askeletta suuremmille lavoille.

Netin kautta musiikkiaan alun perin julkaissut ja sitä kautta suosiota indie- ja popmusiikin ystävien keskuudessa niittänyt TV Off perustettiin vuonna 2008. Duon muodostavat energinen laulaja Sara ja konevelho Markku. Bändin debyyttialbumi ”Music Machine” julkaistiin keväällä 2010 ja se sai kiinnostuneen vastaanoton sekä yleisöltä että kriitikoilta. Bändi nousikin Rumban ja YleX:n vuosittain laatimalla Tulevaisuuden Tusina -listalla yhdeksi kotimaisista artisteista, joita kannattaa seurata vuonna 2010. TV Off työstää parhaillaan uutta biisimateriaalia julkaistavaksi, joten bändiä kannattaa pitää silmällä edelleenkin.

KEIKAT 30 SECONDS TO MARSIN KANSSA:

Ke 2.11. Latvia, Riika, Riga Arena

To 3.11. Liettua, Vilna, Siemens Arena

Pe 4.11. Valko-Venäjä, Minsk, Minsk Sports Palace