Hyppää pääsisältöön

Myös U2:n laulaja vihjailee bändin lopettamisesta

Kesällä maailman tuottoisimman kiertueen heittänyt megabändi huilaa ja miettii vuosikymmenien uransa jatkamista.

U2

Laulaja Bono on kertonut, että tulevaisuus on epävarma. Hänen mukaan vuonna 2009 julkaistu No Line On The Horizon voisi ihan hyvin olla viimeinen heidän levynsä. Samaan hengenvetoon hän kuitenkin epäilee, että näin ei ole. Bono kertoo, että bändikaverit ovat kyllästyneitä hänen jatkuvaan kyseenalaistamiseensa. Hän nimittäin ei ole varma, onko bändillä enää paikkaa nykymusiikissa.

Mikäli U2 jatkaa, ei se palaa yhteen vielä toviin. Bono kertoo painuvansa perheensä kanssa jonnekin, missä voi keskittyä vain kirjojen lukemiseen, musiikin kuunteluun ja akustisen kitaran rämpyttämiseen.

Aiemmin bändin tulevaisuudesta on antanut epäilevän kommentin kitaristi The Edge. Hän on sanonut arvoituksellisesti, että U2 saattaa palata ensi vuonna tai sitten ei.

Lähteet: NME