Hyppää pääsisältöön

Tämä tähti ei ehdi treenata

Avril Lavigne on liian kiireinen vieraillakseen kuntosalilla.

Laulaja Avril Lavigne // Kuva: myspace

Supertähdet pitävät itsensä kunnossa kuntoilemalla kuin eläimet. Näin ei kuitenkaan ole kanadalaisen laulajattaren Avril Lavignen kohdalla. Neito kertoo, että hän ei yksinkertaisesti ehdi treenata. Onneksi Avril kuitenkin keikkailee paljon, joten hän saa aerobista liikuntaa pomppiessaan esiintymislavalla.

Tähden kiireisestä aikataulusta viestii myös se, että hän joutuu hoitamaan manikyyrinsä lentomatkoilla

-Olin lentokoneessa matkalla New Yorkin muotiviikoille, kun huomasin, että voi paska. Olen unohtanut laitattaa kynnet. Onneksi minulla oli mukana kynsiin liimattavia tarroja, jotka toimivat kuin kynsilakka. Ne pelastivat sen tilanteen.

Lähteet: Contact Music