Hyppää pääsisältöön

Megabändi kokeili hypnoosia uutta levyä varten

Coldplay kokeili uutuuslevyä tehdessään erikoisia asioita saadakseen luovuuden kukat kukkimaan.

Coldplay

Uuden Mylo Xyloto -albumin julkaissut jättiyhtyeen Coldplayn basisti Guy Berryman tunnusti yhtyeen miesten kokeilleen älyttömiä asioita, että he pääsisivät kiinni biisin kirjoittamisen ytimeen. Levyn tuottaja Brian Eno oli keksinyt, että yhtye voisi kokeilla hypnoosia.

- Brian ehdotti, että kokeilisimme yhdessä soittoa hypnoosin alla… Ei siitä mitään tullut, mutta ainakin kokeilimme sitä, Berryman totesi.

Basistin mukaan yhtye on ollut niin kauan yhdessä, että he voivat huoletta kokeilla uusia ideoita.

- Kymmenestä ideasta yksi voi toimia ja loput ovat roskaa, mutta asioita täytyy kokeilla.

Lähteet: The Sun

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.