Hyppää pääsisältöön

Julkkiksia hakkeroinut tänään oikeudessa

Floridalaismiehen digitaaliset murtopuuhat paljastuivat Yhdysvalloissa viime kuussa.

Scarlett Johansson elokuvassa Black Dahlia

Muun muassa Scarlett Johanssonin sähköpostiin murtautununeen miehen odotetaan tänään saapuvan oikeuden eteen Kaliforniassa. 35-vuotias mies sai viime kuussa 26 syytettä, joiden joukossa muun muassa syytteet luvattomasta tunkeutumisesta tietokoneeseen ja salakuuntelusta. Maksimituomio syytteistä on 121 vuotta vankilaa.

Christopher Chaney pidätettiin, kun hän jäi kiinni vuoden aikana tehdyn poliisitutkinnan yhteydessä. Tutkinnalle on annettu raflaava nimi, Operation Hackerazzi. Kaiken kaikkiaan julkkistietoja hakkeroineen uhriksi joutui yli 50 ihmistä. Johanssonin lisäksi uhreista on mainittu nimeltä Christina Aguilera ja Mila Kunis.

Lue myös:

Scarlett Johansson nakukuvistaan: Tiedän parhaat puoleni

Lähteet: Yahoo