Hyppää pääsisältöön

Tulevan James Bond -elokuvan nimi paljastettiin - sekä pääpahis

James Bond tulee takaisin vaikka taivas tippuisi.

James Bond // Kuva: MGM

Ensi vuonna valkokankaille saapuva James Bond -seikkailu on nyt saanut nimen. Elokuvan julisteista voi pian bongata Daniel Craigin edestä tekstin Skyfall. Nimi julkistettiin hetki sitten elokuvan lehdistötilaisuudessa.

Pääosassa nähdään totta kai jälleenDaniel Craig, ja muissa rooleissa tavataan Judi Dench, Ralph Fiennes, Albert Harris, Ben Whishaw & Naomi Harris. Naispääosa on jo langennut kauniin Berenice Marlohen harteille ja sen ”pääpahiksen” roolin on napannut itselleen espanjalaisnäyttelijä Javier Bardem. Hänet muistetaan varmasti parhaiten Coenin veljesten Menetetty Maa -elokuvan palkkatappajana.

Elokuvan ohjaajana toimii American Beauty -elokuvallaan Hollywoodin eliittiin noussut Sam Mendes. Ohjaajalta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, tähtääkö uusi Bond-elokuva Oscar-palkinnon perään. Mendes torppasi puheet heti alkuunsa.

- Mielestäni Bond-elokuvat tehdään vain ja ainoastaan yleisöä varten.

Järjestyksessään 23. Bond-elokuvan ensi-ilta on ensi syksynä.