Hyppää pääsisältöön

Suomalaiset himoitsevat eniten veljeskolmikkoa!

Mitä serkumpi, sen herkumpi? Von Hertzenit eivät ole keskenään serkuksia, he ovat veljeksiä. Ja he ovat herkkuja.

Kie ja Mikko Von Hertzen // Kuva: JP

HImotuimmat-listan kärkipaikalle äänestettiin ensimmäistä kertaa kahdeksan listaviikkonsa aikana Von Hertzen Brothersien kappale Always Been Right. VHB:n nousu katkaisi Herra Ylpön & Ihmisten voittoputken - Mies murtuu -biisi tipahti Himotuimmat-listan sijalle 2.

Happoradion Aki Tykki valitteli Himoartistihaastattelussa, ettei Happoradio koskaan lunasta Himotuimpien kärkipaikkaa. Kauas kärjestä ei tällä viikolla kuitenkaan jääty - yhtyeen kappale Rakkaus äänestettiin kolmanneksi.

YleX Himotuimmat on ohjelma, jossa sinä määräät juoksujärjestyksen. Voit valita joka viikko omat suosikkisi YleX:n soittolistalta ja vaikuttaa siihen, mitkä biisit soivat lauantaisin YleX Himotuimmat TOP-20:ssa.

YleX Himotuimmat -listan kärkipaikalle äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi YleX Himotuimmat -listan ykkönen ansaitsee itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä. Koskemattomuuden aikana Himotuin kappale pysyy mukana äänestyksessä, vaikka biisi olisi jo poistunut YleX:n soittolistalta. Soittolistalle nousee joka viikko uusia kappaleita ja osa vanhoista poistuu. Koskemattomuus YleX Himotuimmat -äänestyksessä on voimassa vain silloin, kun kappale komeilee YleX Himotuimmat -listan kärjessä.