Hyppää pääsisältöön

Laulajatar baaritappelussa – silmä mustana ja nenä veressä

Avril Lavigne sai ikävästi köniinsä.

Laulaja Avril Lavigne // Kuva: myspace

Kanadalainen poppari Avril Lavigne joutui viikonloppuna poikaystävänsä Brody Jennerin kanssa kahakkaan kesken illan. Silminnäkijöiden mukaan laulajatar ajautui sanaharkkaan toisen naisen kanssa, mikä johti kunnon käsirysyyn. Väännön seurauksena poikaystävä sai pullosta päähänsä ja joutui hoidattamaan vammojaan sairaalassa. Avril on myöntänyt tapahtuneen, mutta kieltää, että olisi itse aloittanut riidan. Neito avautuu tappelusta Twitterissään.

-Minä en tappele. En usko, että se ratkaisee mitään. Selvittääkseni asioita, kerron, että 5 henkilöä hyökkäsi kimppuuni aivan tyhjästä. Ei hyvä. Naamani on nyt ihan tohjona. Minulla on musta silmä, nenä veressä sekä muita naarmuja ja ruhjeita. Hiuksiakin on revitty päästäni.

Lähteet: Contact Music