Hyppää pääsisältöön

Amerikansuomalainen majuri kävi ufossa

Majuri Wayne Aho tapasi vuodesta 1957 alkaen lentävien lautasten henkilökuntaa moneen otteeseen. Vieraillessaan Suomessa vuonna 1965 "ufojen pr-mies" vakuutti vieraiden olevan ystävällismielisellä asialla.

Huimalla vauhdilla etenevistä lentävistä esineistä oli vuoteen 1965 tultaessa tehty maailmassa kymmeniätuhansia havaintoja, Suomessakin satoja.

Suomalaista syntyperää oleva majuri Wayne Sulo Aho (1916–2006) kohtasi 11.7.1957 ison, tähdeltä näyttävän avaruusaluksen, joka toimi aurinkoenergialla.

Aho löysi maahan laskeutuneen ufon ja kävi sen sisuksissa läpi koko yön kestäneen kurssin. Sen perusteella hän ennusti ihmiskunnan ryhtyvän kulttuurin, tavaroiden ja palvelusten vaihtoon ulkoavaruuden asukkaiden kanssa.

Viranomaiset ovat Ahon mukaan salanneet ufovierailut, vaikka tuntevatkin ne hyvin. Avaruusolennot ovat tulleet auttamaan ihmiskuntaa, hän kertoo.

Aho ennustaa, että alkamassa on uusi aika, "Vesimiehen aika". Hänen esitelmämatkansa Suomessa sujui radiotoimittajan mukaan "kelvottoman epäuskoisen kuulijakunnan ympäröimänä".

Kommentit