Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Carpo

Maalailevaa electrosävytteistä poprockia soittava CARPO julkaisee syksyllä 2011 kolme kappaletta sisältävän omakustannelevyn - Katseet EP:n. Seinäjoella vuonna 2007 perustettu yhtye on kehittänyt soundiaan pitkään ja hartaasti treenikämpän uumenissa. Pitkäjänteinen ja määrätietoinen työ jalostui kesän 2011 aikana käydyissä studiosessioissa raikkaaksi kolmen biisin ensijulkaisuksi. CARPO yhdistää musiikissaan energisen electropopin sekä tunnelmallisen stadionkokoluokan kitararockin. Musiikillisiksi vertailukohdiksi voidaan löytää kolmikko Mew, Carpark North ja Coldplay. Energisiä keikkoja CARPO on tehnyt säännöllisesti vuodesta 2009 ympäri Suomea.Yhtyeen lähitulevaisuuden suunnitelmissa on keikkailla aktiivisesti sekä aloittaa varsinaisen pitkäsoiton suunnittelu.

Carpo

Kotipaikkakunta: Seinäjoki

Musiikkityyli: Electrorock

Perustamisvuosi: 2007

Kokoonpano: Latosaari, Levy, Jossens.

YleX kommentoi