Hyppää pääsisältöön

Suosikkisarjan seksijakso suututti

Suositun Glee-sarjan seksikohtaukset suututtivat vanhemmat.

Glee // Kuva: FOX

Yhdysvalloissa kolmatta tuotantokautta pyörivän Glee-sarjan tuorein The First Time -jakso on suututtanut Parents Television Council (PTC) -yhdistyksen. Konservatiiviset vahtikoirat suuttuivat, kun televisiossa nähtiin kahden roolihahmopariskunnan intiimejä kohtauksia. Toinen pareista on hetero-, toinen homoseksuaalinen.

- On tuomittavaa, että Glee näyttää ja juhlistaa lasten seksin harrastamista. High school -oppilaiden sukupuolella ei ole väliä. Teiniseksi on levinnyt televisiossa laajemmalle kuin aikuisseksi ja Glee on mukana tuossa trendissä, PTC kommentoi.

PTC:n mukaan tutkimukset osoittavat, että televisiossa nähnyt kohtaukset kannustavat todennäköisesti teini-ikäisiä olemaan seksuaalisesti aktiivisia.

- Teiniseksin juhliminen osoittaa iljettävää harkitsemattomuutta.

Lähteet: Star Magazine