Hyppää pääsisältöön

Black Sabbath palaa - luvassa uusi levy ja maailmankiertue!

Tätä uutista hevidiggarit ovat odottaneet vuosia: Black Sabbath palaa alkuperäiskokoonpanossaan!

Ozzy // Kuva: Tomi Mikola

Nyt se on virallista: vuosia odotettu Black Sabbathin paluu tapahtuu jytinällä ensi vuonna. Yhtye julkaisee alkuperäiskokoonpanolla sekä uuden levyn että lähtee maailmanlaajuiselle kiertueelle. Mukana ovat kaikki alkuperäisjäsenet: laulaja Ozzy Osbourne, kitaristi Tony Iommi, basisti Geezer Butler ja rumpali Bill Ward.

Black Sabbathin tuleva levy on yhtyeen ensimmäinen studioalbumi 33 vuoteen. Tulevan levyn tuottajaksi on pestattu legendaarinen Rick Rubin, joka on tehnyt töitä lukuisten menestyneiden artistien, kuten Metallican, Slayerin ja Johnny Cashin kanssa. Black Sabbath yritti tehdä uutta levyä Rubinin kanssa jo vuonna 1999, mutta levytyssessiot loppuivat jo muutaman kappaleen jälkeen.

Uuden levyn ja maailmankiertueen lisäksi yhtye ilmoitti julkaisevansa blacksabbath.com-sivuston, joka on ensimmäinen virallinen Black Sabbath -nettisivu. Legendaarinen yhtye aikoo olla läsnä myös Facebookissa ja Twitterissä. 

Tulevasta maailmankiertueesta annetaan lisätietoja myöhemmin. Nähtäväksi jää, esiintyykö Sabbath myös Suomessa...

KatsoTÄÄLTÄ Black Sabbathin promovideo tulevista kuvioista.

Lähteet: Blabbermouth.com