Hyppää pääsisältöön

Laulajatarta pyydettiin nostamaan katsojalukuja - näytti paljasta persettä!

Täysikuu nousee.

Lana Del Rey ranskalaisessa viihdeohjelmassa peppu paljaana // Kuva: Canal Plus

Lana Del Rey tunnetaan kohtalokkaasta äänestään sekä kappaleistaan Video Games & Blue Jeans. Musiikkiblogien suosikki piipahti ranskalaisessa viihdeohjelmassa vastailemassa fanien lähettämiin kysymyksiin. Kun naikkoselta tiedusteltiin, mitä repäisevää hän voisi tehdä ohjelman katsojalukujen nostamiseksi, päätti laulajatar näyttää kameralle peppuaan.

Tähtönen nousi penkille ja nosti hamettaan paljastaen pakaransa koko Ranskan nähtäville. Vaatteiden alta pilkistäneet nukkaiset persikat ovatkin nyt herättäneet blogimaailmassa kysymyksen siitä, oliko mimmillä TV-haastattelussa yllään edes alusvaatteita?

Kaikenlaista sitä.

Videon Lanan visiitistä voi katsoa täältä.

Lähteet: Hipster Runoff