Hyppää pääsisältöön

Näyttelijää hermostuttaa kävely punaisella matolla

Jason Segel ja Cameron Diaz elokuvassa Bad Teacher // Kuva: Imdb.com

How I Met Your Mother –sarjasta ja muun muassa Bad Teacher –elokuvasta tuttu näyttelijä Jason Segel ei osaa käyttäytyä yhtään suurten tähtien seurassa. Segel kertoo päässeensä kävelemään punaiselle matolle yhdessä Brad Pittin ja Angelina Jolien kanssa ja herran pasmat menivät täysin sekaisin.

- Olin yhtä aikaa punaisella matolla Bradin ja Angelinan kanssa ja he juoksivat minut kiinni ja kertoivat pitävänsä elokuvistani. Ja vastaukseni heille oli, herranjestas te olette te! Toinen samanlainen tapaus sattui, kun tapasin ex-presidentti Bill Clintonin. Hän tuli puhumaan minulle jotain ja sen jälkeen en muista yhtään mitään. Uskon, että en sanonut hänelle yhtään mitään, olen todella huono tällaisissa jutuissa.

Lähteet: Digital Spy