Hyppää pääsisältöön

Axl Rose: "Managerini pelotteli minut kiertueelle!"

Guns N' Roses -tähti kertoo avoimesti yhtyeen 90-luvun alun ongelmista.

Axl Rose // Kuva: http://www.myspace.com/gunsnroses

- Monet kiertueemme ongelmista johtuivat siitä, että minun ei olisi pitänyt olla kiertueella laisinkaan, Axl Rose kertoo VH1-televisiokanavan haastattelussa.

Rosen mukaan yhtyeen manageri oli buukannut 1991-vuoden kiertueen kysymättä hänen lupaansa ja uhkaili laulajaa oikeustoimilla, jos hän kieltäytyisi. Lisäksi bändin manageri sanoi Guns N' Rosesin silloisen kitaristin Slashin piikittävän itsensä hengiltä jos kiertue ei toteutuisi.

- Hän sanoi Slashin kuolevan heroiinin yliannostukseen, jos en lähtisi mukaan. Myös Slash itse painosti minua. Minun ei olisi pitänyt suostua, mutta minulla ei ollut vaihtoehtoja, Rose avautuu.

Lisäksi paineita lisäsivät myös levyntekoprosessi, joka oli meneillään samoihin aikoihin. Miehen mukaan paineet johtivat siihen, että bändin keikat aloitettiin valtavan paljon suunniteltua myöhemmin.

- Kun huomasin, miten rankasti myöhästely alkoi vaikuttaa kiertueen henkilökuntaan, yritin löytää keinoja aikaistaa keikkojamme. Se oli aivan kuin olisin asunut koulun takana, mutta en koskaan ehtinyt tunnille, Rose vitsailee.

Guns N' Roses tunnetaan edelleen myöhästelystään, mutta laulajan mukaan he ovat parantaneet tapojaan.

- Keikkapäivinä asiat usein kuitenkin alkavat odottamatta mennä pieleen, eikä kukaan oikein edes tiedä miksi.

Katso koko haastattelu TÄÄLLÄ!

Lähteet: VH1