Hyppää pääsisältöön

Axl Rose: "Managerini pelotteli minut kiertueelle!"

Guns N' Roses -tähti kertoo avoimesti yhtyeen 90-luvun alun ongelmista.

Axl Rose // Kuva: http://www.myspace.com/gunsnroses

- Monet kiertueemme ongelmista johtuivat siitä, että minun ei olisi pitänyt olla kiertueella laisinkaan, Axl Rose kertoo VH1-televisiokanavan haastattelussa.

Rosen mukaan yhtyeen manageri oli buukannut 1991-vuoden kiertueen kysymättä hänen lupaansa ja uhkaili laulajaa oikeustoimilla, jos hän kieltäytyisi. Lisäksi bändin manageri sanoi Guns N' Rosesin silloisen kitaristin Slashin piikittävän itsensä hengiltä jos kiertue ei toteutuisi.

- Hän sanoi Slashin kuolevan heroiinin yliannostukseen, jos en lähtisi mukaan. Myös Slash itse painosti minua. Minun ei olisi pitänyt suostua, mutta minulla ei ollut vaihtoehtoja, Rose avautuu.

Lisäksi paineita lisäsivät myös levyntekoprosessi, joka oli meneillään samoihin aikoihin. Miehen mukaan paineet johtivat siihen, että bändin keikat aloitettiin valtavan paljon suunniteltua myöhemmin.

- Kun huomasin, miten rankasti myöhästely alkoi vaikuttaa kiertueen henkilökuntaan, yritin löytää keinoja aikaistaa keikkojamme. Se oli aivan kuin olisin asunut koulun takana, mutta en koskaan ehtinyt tunnille, Rose vitsailee.

Guns N' Roses tunnetaan edelleen myöhästelystään, mutta laulajan mukaan he ovat parantaneet tapojaan.

- Keikkapäivinä asiat usein kuitenkin alkavat odottamatta mennä pieleen, eikä kukaan oikein edes tiedä miksi.

Katso koko haastattelu TÄÄLLÄ!

Lähteet: VH1

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.