Hyppää pääsisältöön

Jennifer Lopez, poikaystävä ja ex – Kaikki samalla lavalla

Käänteet kuin saippuaoopperasta...

Jennifer Lopez // Kuva: myspace.com/jenniferlopez

Tänä viikonloppuna American Music Awardsien takahuoneessa saattaa vallita sähköinen tunnelma. Gaalassa esiintyy Jennifer Lopez, jonka on ennakkotietojen mukaan tarkoitus luikauttaa kolmen hittikappaleen medley. J-Lon ex, Marc Anthony puolestaan nousee samaiselle lavalle Pitbullin ja Lil Jonin kanssa.

Jotta soppa olisi vielä kuumempi, Lopezin taustalla tanssaa tähden uusi mielitietty Casper Smart. Tietäväisemmät lähteet kuitenkin kertovat, että hommat tulee taatusti sujumaan hyvin ja ammattimaisesti.

Lopezin ja Anthonyn liitto ilmoitettiin pääättyneeksi viime kesänä. Tällä erää pari ehti olla yhdessä seitsemän vuotta. 

Lähteet: Perez Hilton